Home

 

 Doe Het Zelf pakket 

 

Het komt steeds vaker voor dat mensen zelf aan de slag gaan en de krioelende massa met een brander te lijf gaan met als gevolg verspreiding van miljoenen brandharen in de achtertuin. De overlast neemt daardoor echter alleen maar toe.

 

Hoewel processierupsbestrijding specialistenwerk is krijgen we steeds meer vragen van mensen hoe zij zelf aan de slag kunnen om nesten te verwijderen.

Het belang van een goede verwijdering om overlast zo veel mogelijk te beperken spreekt voor zich. Een goede bescherming van uzelf en goede hulpmiddelen om zoveel als mogelijk van de nesten te kunnen verwijderen is essentieel.

 

Daarom hebben wij van Pro6 Rupsbestrijding een Doe Het Zelf-pakket ontwikkeld dat niet te duur is en toch een kwalitatief goede bescherming en hulpmiddelen bevat om de nesten te lijf te gaan.

 

We hebben de hulpmiddelen in de praktijk zelf uitgetest en gebruiken ze nu zelf bij kleine klusjes. Met andere woorden volledig veilig getest door onze eigen bestrijders!

 

Wat zit er allemaal in:
    	
- Professionele kwaliteit wegwerpoverall;

- Tape om de openingen (mouwen en enkels) af te tapen;

- Lijm om de nesten te fixeren;

- 3M mondmasker voorzien van een ventiel en sluit goed aan op het gezicht;

- Veiligheidsbril (rondom de ogen helemaal gesloten);

- 5 paar rubberen wegwerp handschoenen;

- 5 Plastic plukzakken en 1 grote zak;

- Gevarenetiket;

- Plukinstructie. 
		
		

De kosten voor dit pakket zijn € 57,99 inclusief BTW en inclusief verzending.

DHZ pakketAfbeelding pakketonderdelen

Draagwijze beschermingsmiddelenAfbeelding draagwijze

Bestellen kan door overmaken van het bedrag op rekeningnummer : NL83KNAB 0258 5099 10 T.n.v Pro6 Rupsbestrijding onder vermelding van uw naam- en adresgegevens en het aantal doe het zelf pakketten.

Pakketten worden dezelfde dag nog op de post gedaan!

Bestellen kan ook door het contactformulier aan ons toe te zenden.

Tot slot: Lees aandachtig de handleiding door en volg de instructies op. Er staan ook een aantal handige tips in om verdere overlast te verminderen. Heeft u vragen dan kunt u ons altijd via Facebook een bericht sturen of mailen op info@processierups.com

 

Pro6 Rupsbestrijding is gespecialiseerd in kleinschalige bestrijding op moeilijk toegankelijke plaatsen.

Het inschakelen van een groot bedrijf kost u al snel enkele honderden euro´s. 

Wij adviseren en ondersteunen u tegen een laag tarief. 

 

Wilt U de overlast volgend jaar tot een minimum beperken schrijf dan nu reeds in voor preventieve bestrijding in het voorjaar. Klik hier om u nu reeds vrijblijvend aan te melden. Wij nemen dan tijdig contact met U op.